image

Spāru svētki “Merks” jaunākajā projektā “Merks Mežpilsēta”

2022-03-24 |

Uzņēmums  SIA “Merks” 23. martā ir atzīmējis dzīvojamā projekta “Merks Mežpilsēta” pirmās kārtas spāru svētkus, par godu noslēdzošā būvniecības posma uzsākšanai. Visas trīs projekta ēkas ir ieguvušas savu pilno kopskatu un “Merks Mežpilsēta” projektu ir plānots pabeigt līdz 2022. gada beigām. 

“Šie ir mūsu pirmie spāru svētki 2022. gadā un esam gandarīti tos atzīmēt tieši “Merks Mežpilsēta” dzīvojamo ēku projektā. ”Merks Mežpilsēta” ir viens no iecienītākajiem “Merks” attīstītajiem daudzdzīvokļu namu projektiem, jo jau 75% no visiem dzīvokļiem ir rezervēti, ” stāsta Mikus Freimanis, “Merks” Nekustamo īpašumu attīstības direktors. “Projektu ir iecienījušas ģimenes ar bērniem un jaunie profesionāļi, jo projekta plānošanas procesā mums ir izdevies radīt piemērotu un pārdomātu vidi tieši viņiem. Šobrīd aktīvi norisinās fasādes un jumta siltināšanas darbi, kā arī inženierkomunikāciju izbūves darbi, lai jau pēc pāris mēnešiem savu sapņu mājokli varēs iekārtot ikviens “Merks Mežpilsēta” iedzīvotājs. ”

Kā iepriekš tika ziņots, “Merks Mežpilsēta” dzīvojamā projekta pirmās kārtas būvniecība tika uzsākta 2021. gadā Hipokrāta ielā 24, Rīgā. Tā ietvaros tiks uzbūvētas trīs mūsdienīgas piecstāvu ēkas ar 117 dzīvokļiem. Projekts atrodas vienā no zaļākajām Rīgas apkaimēm – Mežciemā, kas ir iecienīta dzīves vieta jaunajām ģimenēm. Zemes gabals ir unikālā vietā starp Dreiliņupīti, ko plānots sakopt, un mežu, kur iespējams pastaigāties. “Merks Mežpilsēta” pirmajā kārtā būs pieejami 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar dzīvojamo platību 35-75 m2. Visās ēkās būs pieejams lifts – līdz pat pagrabstāvam, koplietošanas un privātas noliktavas. Ēkām būs bērnu spēļu laukumi un lapenes, kā arī āra auto stāvvietas. Īpaši padomāts par drošību – projekta teritorija būs iežogota, ar video novērošanu.

Plašāka informācija par “Merks Mežpilsēta” atrodama projekta mājaslapā: www.merksmezpilseta.lv  

image
image
image
image
image
image