image

"Merks" uzsāk projekta "Merks Duntes Zīles" būvniecību un dzīvokļu rezervēšanu

2021-04-26 |

“Merks Duntes Zīles” atradīsies vienā no vismazāk apbūvētajām apkaimēm Rīgā, pie Skanstes apkārtnes, kas ir iecienīta vieta ģimenēm un jaunajiem profesionāļiem. Projekta teritorijā atrodas daudzi vēsturiskie ozoli, kas tiks saglabāti un kurus papildinās vēl jauni koki, lai padarītu projektu zaļāku un cilvēkam draudzīgāku.  Projekta energoefektīvajās ēkās būs pieejami 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar kopējo platību 40 – 95 m2. Dzīvokļu cena plānota 71 000 – 183 000 Eur.

“Šis ir mūsu otrais dzīvojamais projekts, kas paredzēts jaunajām ģimenēm. Ņemot vērā tirgus tendences, mēs turpinām attīstīt kompakta tipa dzīvokļus ar ērtiem plānojumiem par pieejamu cenu, īpašu uzsveru liekot uz divu un trīs istabu dzīvokļiem “, stāsta Mikus Freimanis, “Merks” Nekustamo īpašumu attīstības direktors. “Mums ir svarīga mūsu māju iedzīvotāju labsajūta, tāpēc abu ēku dzīvokļos būs augstie griesti, speciāli izveidota atpūtas telpa ar novusa galdiem un vairāki āra piknika galdi, vēsturisko ozolu pakājē. ”

“Merks Duntes Zīles” projekta ietvaros ir īpaši padomāts par ēku iedzīvotājiem. Ēku pagrabstāvos atrodas ērtas privātās noliktavas, ratiņu telpa, kā arī 42 m2 atpūtas telpa ēku iedzīvotājiem vai pazemes autostāvvietas iegādei, atkarībā no izvēlētās dzīvojamās ēkas. Abās ēkās būs pieejams lifts, kurš savienojas arī ar pagrabstāvu. Visos dzīvokļos būs pieejami balkoni vai lodžijas, kur būs vieta augu kastēm, kā arī augstie 2.75m griesti dzīvoklī radīs plašuma un mājīguma sajūtu. Projektā būs pieejamas arī āra auto stāvvietas, ko iedzīvotāji varēs iegādāties savām vajadzībām. Iežogotā projekta teritorija radīs privātu un drošu atmosfēru tās iedzīvotājiem, kurā atradīsies arī divi bērnu laukumi, atpūtas piknika zona un vairākas velo novietnes. Papildus drošībai ir plānots ierīkot arī video novērošanas sistēmu.

Projekta tuvumā ir labi attīstīta infrastruktūra – sabiedriskais transports, bērnudārzi, skolas, ārstniecības iestādes, biroja ēkas, sporta un tirdzniecības centri. “Merks Duntes Zīles” lieliskā lokācija pie Duntes ielas nodrošinās tās iedzīvotājiem ērtu pārvietošanos uz citām Rīgas daļām, kā arī uz netālo Mežaparku vai Vecāķu pludmali.

Būvkompānija “Merks” ir gan šī projekta attīstītājs, gan būvnieks, gan arī – garantijas sniedzējs, uzņemoties pilnu atbildību par paveikto darbu un izmantoto materiālu kvalitāti.

Vairāk informācijas: www.merksduntesziles.lv 

image
image